EGYSZERŰBB, ÁTLÁTHATÓBB

Megújítottuk kedvezmény- és árazási rendszerünket!

2024. január 2-től új kedvezményrendszert és egyszerűsített árazási modellt élesítettünk, mely kiváltja a korábbi partner és termékkategóriákat. A változtatással nem csak jóval átláthatóbbá és transzparensebbé válik Partnereink számára a kedvezményrendszer, de számos termék esetén árcsökkenés és/vagy kedvezmény százalék növekedés történik a korábbi rendszerhez képest.

Partnereink továbbra is egy nettó ill. bruttó nagykereskedelmi listaárat látnak nagykereskedésünk és üzleteink polc címkéin, ill. a kedvezménnyel csökkentett nettó nagykereskedelmi partnerárat webáruházunkban. Változás, hogy megszűnnek a korábbi termék kategóriák.

A listaárakból az alábbi (előző évi) forgalmi adatokból összesített sávosan emelkedő kedvezmény érvényesíthető:

Táblázat a kedvezmény mértékéről éves nettó forgalom függvényében

Példa: 2.600.000 Ft-os forgalmú Partner esetén 10% kedvezmény jár minden* termékre.

*Kivételt képeznek ez alól bizonyos fix áras termékkörök, melyekre partnerkedvezmény nem érvényesíthető. Ezt a webáruház termék oldalán jelöltük.

 

Partnereinket az új rendszerbe a jelenleg is érvényes kedvezményüknek megfelelően soroltuk be. Az első tényleges átsorolás 2025. januárjában történik meg, a 2024-es évi forgalmi adatok alapján. A kedvezmény sávról és az aktuális egyenlegről 2024. folyamán folyamatosan tájékoztatjuk Partnereinket.

 

Segítünk különböző ösztönzőkkel és akciókkal annak érdekében, hogy továbbra is élvezhessék Partnereink a nagykereskedelmi áron túl elért partnerkedvezmény előnyeit!