Átvételi módok

 

Személyes átvétel – Ingyenes!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted Cash&Carry Áruházunkban.
 

 

Kiszállítás

A rendelést követően a termékeket kiszállítjuk az általad megadott címre. Belföldi kiszállítás esetén is, csomagjainkat az Express One Hungary Kft. szállítja, a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül. A szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségétől függően az alábbiak szerint alakulnak:

Megrendelés mennyisége Szállítási díj Várható szállítási idő
Kiscsomagos szállítás bruttó 1890 Ft / megrendelés* 24 - 72 óra
Raklapos szállítás bruttó 14590 / raklap 48 - 72 óra


A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni.
Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

*A szállítási díj megrendelésenként értendő, minden a webáruházban véglegesített rendelésre vonatkozik. A szállítmány a termék mennyiségétől és formájától függően akár több dobozban is érkezhet.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag az info@decorand.com - ra küldött levélben tudunk fogadni.

Express One Hungary Kft. elérhetőségei a továbbiak:
  Külföldi kiszállítás esetén, a szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségétől függően az alábbiak szerint alakulnak:
 
Megrendelés mennyisége Szállítási díj Várható szállítási idő
Kiscsomagos terjedelem nettó 21 EUR / doboz** 72 óra
Raklapos szállítás 50-150 kg között nettó 75 EUR / raklap*** -
Raklapos szállítás 150-250 kg között nettó 110 EUR / raklap*** -
Raklapos szállítás 250-320 kg között nettó 160 EUR / raklap*** -
Raklapos szállítás 320-400 kg felett nettó 195 EUR / raklap*** -


**A szállítási díj megrendelésenként értendő 50kg-ig, minden a webáruházban véglegesített rendelésre vonatkozik. A szállítmány a termék mennyiségétől és formájától függően akár több dobozban is érkezhet.

***Raklap esetén minden esetben egy 80x120 cm méretű, legfeljebb 170 cm magas EUR palettát értünk. Minden más esetben egyedi árat kell számolnunk. 400 kg feletti raklapokat futárszolgálattal nem tudunk kiszállítani. 400 kg-nál nehezebb raklap nem adható fel, az ilyen raklapokat bontani kell!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag az info@decorand.com - ra küldött levélben tudunk fogadni.
 

Fizetési módok

 

Fizetés készpénzben

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki. Ennek költsége bruttó 390 Ft, mely összeg a számlán külön tételsoron kerül feltüntetésre.
 

Előreutalás

Előreutalás esetén előleg bekérőt küldünk a regisztrált e-mail címedre. Az előleg bekérőn szerepel az utalandó összeg, és rendelésed bizonylatszáma. Utóbbit kérünk a közlemény rovatban tüntesd fel átutaláskor. Az összeg bankszámlánkra történő beérkezését követően, a teljesítés napjával megegyező dátummal küldjük meg az előlegszámlát. Ezt követően csomagoljuk és szállítjuk ki a megrendelt termékeket.
 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Oldalunkon SimplePay fizetés van.

Az általános információkat itt olvashatod.

Kérjük, készítsd elő kártyádat! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)