Átvételi módok

 

Személyes átvétel – Ingyenes!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted Cash&Carry Áruházunkban.
 

 

Kiszállítás

A rendelést követően a termékeket kiszállítjuk az általad megadott címre. Belföldi kiszállítás esetén is, csomagjainkat az Express One Hungary Kft. szállítja, a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül. A szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségétől függően az alábbiak szerint alakulnak:

Megrendelés mennyisége Szállítási díj Várható szállítási idő
Kiscsomagos szállítás bruttó 1890 Ft / megrendelés* 24 - 72 óra
Raklapos szállítás bruttó 14590 / raklap 48 - 72 óra


A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni.
Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

*A szállítási díj megrendelésenként értendő, minden a webáruházban véglegesített rendelésre vonatkozik. A szállítmány a termék mennyiségétől és formájától függően akár több dobozban is érkezhet.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag az info@decorand.com - ra küldött levélben tudunk fogadni.

Express One Hungary Kft. elérhetőségei a továbbiak:
  Külföldi kiszállítás esetén, a szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségétől függően az alábbiak szerint alakulnak:
 
Megrendelés mennyisége Szállítási díj Várható szállítási idő
Kiscsomagos terjedelem nettó 21 EUR / doboz** 72 óra
Raklapos szállítás 50-150 kg között nettó 75 EUR / raklap*** -
Raklapos szállítás 150-250 kg között nettó 110 EUR / raklap*** -
Raklapos szállítás 250-320 kg között nettó 160 EUR / raklap*** -
Raklapos szállítás 320-400 kg felett nettó 195 EUR / raklap*** -


**A szállítási díj megrendelésenként értendő 50kg-ig, minden a webáruházban véglegesített rendelésre vonatkozik. A szállítmány a termék mennyiségétől és formájától függően akár több dobozban is érkezhet.

***Raklap esetén minden esetben egy 80x120 cm méretű, legfeljebb 170 cm magas EUR palettát értünk. Minden más esetben egyedi árat kell számolnunk. 400 kg feletti raklapokat futárszolgálattal nem tudunk kiszállítani.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag az info@decorand.com - ra küldött levélben tudunk fogadni.
 

Fizetési módok

 

Fizetés készpénzben

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki. Ennek költsége bruttó 390 Ft, mely összeg a számlán külön tételsoron kerül feltüntetésre.
 

Előreutalás

Előreutalás esetén előleg bekérőt küldünk a regisztrált e-mail címedre. Az előleg bekérőn szerepel az utalandó összeg, és rendelésed bizonylatszáma. Utóbbit kérünk a közlemény rovatban tüntesd fel átutaláskor. Az összeg bankszámlánkra történő beérkezését követően, a teljesítés napjával megegyező dátummal küldjük meg az előlegszámlát. Ezt követően csomagoljuk és szállítjuk ki a megrendelt termékeket.
 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Oldalunkon SimplePay fizetés van.

Az általános információkat itt olvashatod.

Kérjük, készítsd elő kártyádat! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)