Termékeink
Virágkötészeti kellék, dekoráció és ajándéktárgy nagykereskedelem
Megjelent 2018-as tavaszi-nyári katalógusunk!

Megjelent 2018-as tavaszi-nyári katalógusunk!

2018.02.06.

Lapozd át online, vagy tölts le, és meríts ötleteket belőle!

Brossúránkban virágkötészeti és dekorációs termékek széles tárházát mutatjuk be, legyen szó üveg-, porcelán-, vagy gyapjútermékekről, kaspókról, dekorációs és parti kellékekről, tűző habokról.

A katalógusban tematikus oldalakon mutatunk be a Húsvét ünnepe, a levendula mezők és a nyári tengerpart inspirálta összeállításainkat.


Tavasz-húsvét: A megújulás és a tavasz ünnepe a Húsvét. A friss színek üde színfoltként hatnak az otthonok dekorációjaként. A púderes kékek, rózsaszínek és sárgák mellett a kis állatok, kacsák, báránykák, szárnyasok serege segít megteremteni a tökéletes tavaszi hangulatot, akár önálló elemként, akár asztaldíszekbe vagy koszorúkba bedolgozva. A Húsvét szimbólumairól, a tojásokról se feledkezzünk meg, melyekből rendkívül széles kínálattal kápráztatjuk el vásárlóinkat!

Levendula: A levendula az egyik legsokoldalúbban, legváltozatosabban használt ?nom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény. Egyszerűségével, jellegzetes színvilágával a nyár egyik meghatározó szimbólumává vált. Népszerűsége a lakberendezés, otthon dekoráció és virágkötészet terén is töretlen. Összeállításunkban rusztikus, provence-i stílus megteremtéséhez szükséges termékeket gyűjtöttük egy csokorba.

Tengerpart: Akasztós és beszúrós díszek, kötelek, világítótornyok, hajók és matrózok. Könnyedén készíthetsz velük kopogtatókat, asztali dekorációkat, kompozíciókat, de akár önmagukban is megállják a helyüket.

Lapozd át katalógusunkat, nézz körül, válogass legújabb termékeinkből!

Érdemes többször is visszanézned, mert termékeink száma folyamatosan növekszik az új áruk beérkezésével!

Kérdésed van? Hívj minket telefonon, segítünk: 06 24 526 888