Termékeink
Virágkötészeti kellék, dekoráció és ajándéktárgy nagykereskedelem
Elkészült 2017-es karácsonyi katalógusunk!

Elkészült 2017-es karácsonyi katalógusunk!

2017.09.07.

Lapozz bele, inspirálódj legújabb kínálatunkból!

Bizonyára már többen találkoztatok 2017-es karácsonyi katalógusunkkal, melyet most online lapozható és letölthető formátumban is elérhetővé teszünk!

A több mint ezer cikket tartalmazó brosúránk az idei évi karácsonyi bemutatótermünk tematikájára épülve 5 stílusirányon vezet keresztül:


 „Fűszeres Télest” inspirációnkban a sötét színek uralkodnak, megbolondítva a rezes, narancsos árnyalatokkal. A naturális vonal itt is megjelenik, azonban jóval elegánsabb, kifinomultabb verzióban.

„Aranyló Ragyogás” termünk a régi orosz cári hangulatot tükrözi. Nem fukarkodtunk az arannyal és a csillogással, melyet a fehér szín egyszerűsége tesz letisztulttá és kifinomulttá.

„Természet Ihlette” termünk a naturális, rusztikus vonalat kedvelőknek nyújt inspirációt: a zöld, krém, bordó és barnás színek mellett anyaghasználatában a kezeletlen fák, zsákvászon vagy kötött textilek dominálnak.

A „Karácsonyi Móka” termünk rendelkezik a legnagyobb kínálattal, ami nem is csoda, tekintve, hogy az itt uralkodó pirost bátran hívhatjuk az ünnep „hivatalos” színének. Játékos kedvessége visszatükröződik a rengeteg figurán és akasztós díszeken.

„Szikrázó Égbolt” termünk a hideg, havas, napsütötte teleket idézi. Jellemző színei az ezüst, fehér, szürke és a fényes kékek. Díszeinek visszafogottsága és eleganciája otthonunkba idézi a hófedte téli tájak bájosságát.

Katalógusunk utolsó két fejezetében bemutatjuk teljes Karácsonyi Dísz és Szalag kínálatunkat, melyben fenti stílusirányainkhoz találsz kiegészítő termékeket.

Lapozd át katalógusunkat, kattints a kiválasztott termékekre, melyet azonnal a kosaradba is tudsz tenni. Érdemes többször is visszanézned, mert belinkelt termékeink száma folyamatosan növekszik az új áruk beérkezésével.