Termékeink
Virágkötészeti kellék, dekoráció és ajándéktárgy nagykereskedelem
Végre megérkeztek!

Végre megérkeztek!

2017.06.28.

Kikkerland termékek a Decoration & Design kínálatában!

Nem kell tovább számolnotok a perceket! A mai naptól Kikkerland termékeink elérhetőek Kántor utcai áruházunk és a Flóra Hungária Nagybani Virágpiacon található standunk kínálatában is! Gyertek és válogassatok a közel 900 legújabb termékünk közül! És hogy miért is olyan különleges ez? Itt a legegyszerűbb funkciót betöltő termék is jó adag kreativitással van megfűszerezve, legyen szó akár egy rákot mintázó bicskakészletről, vagy a multifunkciós kalapácsokról, vagy a gitárt imitáló salátáskanalakról. A Kikkerland munkatársai 1992 óta azon munkálkodnak, hogy kifejlesszék azokat az eredeti termékeket, melyek megfűszerezik mindennapjainkat. Egyedülálló kínálatukban megtalálhatóak az irodaszerek, technikai eszközök, játékok, konyhai-, bár- és fürdőszobai felszerelések, utazási kiegészítők, de akár a napelemmel működő ajándéktárgyak is.

Bátran állítjuk, hogy a Kikkerland palettája remekül ötvözi a minőségi megjelenést, funkcionalitást és a bájos kreativitást. Árukínálata a világ számos országában megtalálható, népszerűségét a rendkívül széleskörű portfóliójának köszönheti, melyben mindenki megtalálhatja a saját profiljába illeszkedő termékeket.

Ha kedvet kaptál a termékekhez, látogass el Kántor utcai áruházunkba, ahol megtekintheted 700 cikkszámból álló bemutatótermünket is!

Kapcsolódó termékcsoportok:

Kikkerland