Termékeink
Virágkötészeti kellék, dekoráció és ajándéktárgy nagykereskedelem
Próbáltad már? Rendelj online!

Próbáltad már? Rendelj online!

2016.11.18.

Virágkötészeti- vagy dekorációs kiegészítőket keresel? Szereted a szép dolgokat, szeretsz gyorsan hatékonyan dolgozni? Próbáld ki webáruházunkat!

Piacvezető virágkötészeti kellék, kreatív hobbi, valamint dekorációs- és ajándéktárgy nagykereskedőként szeretnénk a vevői igényeket maximálisan kiszolgálni. Hosszú évek tapasztalatával kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az érkező trendeknek megfelelő termékek széles választékával és óriás raktárkészlettel várjuk Partnereinket.

Most pedig mind ezt a webáruházunkban is megmutatjuk. Egy rövid regisztrációt követően, amit megtehetsz webáruházunk oldalán egy rövid adatlap kitöltésével, regisztrációd jóváhagyását követően már rendelhetsz is!

Rendelj online!

Webáruházunk menüpontjaiban külön megtalálod a virágkötészeti termékeinket, külön a dekorációs termékeket és külön megjelenítjük az adott szezon, most éppen a karácsony, legnépszerűbb termékeit is.

Akár a keresési listákból, akár az egyes termékoldalakról könnyedén kosaradba gyűjtheted a termékeket és megadhatod a szükséges darabszámot.

Rendelésed átveheted díjtalanul áruházunkban vagy kérheted házhoz szállítással rendkívül kedvező áron.
Bármekkora* csomagot is rendelsz Tőlünk, mindössze bruttó 1 390 Ft-ért kiszállítjuk rendelésedet bárhol az országban! Részletek itt!

*Figyelem! A szállítási díj raklapos mennyiség rendelésénél egyedi árajánlat alapján került megállapításra.

Online kívánságlista!

Webáruházunkban böngészve könnyedén összeállíthatod magadnak a számodra legérdekesebb termékeket anélkül, hogy megrendelnéd őket.

Így lehetőséged nyílik bevásárló lista, vagy kedvencek lista összeállítására, amelyeket addig őrzöl meg személyes oldaladon, ameddig csak szeretnéd! Csak annyit kell tenned, hogy a terméket, amely megtetszett a termékoldalon található gombbal a kedvencek közé teszed!

Ezt a listát nyomtathatod, vagy az itt található termékeket bármikor a kosárba teheted és megvásárolhatod! Próbáld ki Te is a kívánságlista funkciót!